Beline vroeger, nu en in de toekomst

Beline Vroeger

Beline BVBA werd in 1991 opgericht door Jan Van Cleemput, samen met zijn echtgenote Greet Van de Mosselaer. Jan had toen reeds 10 jaar ervaring in de informatica, en lag in de jaren tachtig, mee aan de basis van vele informaticabedrijven, waarvan merendeel na meer dan 20 jaar, nog steeds hun mannetje staan in de IT wereld.

In 2000 was Beline BVBA uitgegroeid tot een bedrijf met meerdere bekwame techniekers, Beline BVBA was sterk in netwerkeheer, ISP, ontwikkeling software op maat, ontwikkeling websites ... "De klant moet tevreden zijn" was de spirit.

In April 2007 is Jan Van Cleemput plots overleden en stond de tijd even stil voor Beline.

Nu en toekomst

De medewerkers wilden steevast de zaak verder zetten. Dit enthousiasme heeft Greet ertoe aangezet de rol van zaakvoerder op te nemen, om zo samen met haar team, Beline verder te zetten.

Het Beline-team werd al snel versterkt door 2 nieuwe medewerkers: Bert Van Cleemput, de zoon van Jan, en Dave Beeckmans. Beide maken deel uit van de nieuwe kern van het bedrijf, waarbij Bert Consultancy, netwerkbeheer, ISP/Web en softwareontwikkeling voor zijn rekening neemt, terwijl Dave de hardware, bekabeling, toegangscontrole- en tijdregistratiesystemen behartigd.

Met deze nieuwe ploeg maakt Beline de nieuwe slogan "Uw Oplossing, Onze Uitdaging!" zeker waar!