Wat kan Beline voor u betekenen?

Wat wij doen

Ontwerp, installatie & onderhoud van computernetwerken en -systemen

Onze uitgebreide kennis en ervaring inzake netwerken en pc/server systemen stelt ons in staat een degelijke infrastructuur te bekomen tegen een competitieve prijs.

Raadgeving en Consultancy

De keuze van de juiste software, hardware en beveiligingsapparatuur kan moeilijk en stroef verlopen. Laat u bijstaan bij deze keuzes door onze consultants. Door hun kennis en expertise in deze vakgebieden helpen zij u hier op professionele wijze mee verder.

Ontwikkeling van software op maat

Naar onze mening zijn merendeel van de bestaande softwarepakketten te complex. Er zitten te veel mogelijkheden in, knopjes hier en daar, kortom: ze zaaien verwarring, en hebben een steile leercurve. Wij maken handige webapplicaties met enkel de functionaliteiten, die U nodig heeft.

Outsourcing

U kan zich terug concentreren op uw kernactiviteiten, door volledige afdelingen of diensten aan ons uit te besteden. Dit kan interessant zijn bij langdurige projecten of voor funties waarbij een zekere graad van specialisatie vereist is.

Ontwikkeling websites

Een website nodig? Beline ontwerpt voor u een frisse verschijning op het net. Van eenvoudige visite-kaartjes op het web tot volledige content managementsystemen zijn mogelijk. Uiteraard bieden wij ook diverse hostingspakketten en/of resellerpakketten aan.